Overvågning af kritiske situationer:

Dine operationer og dit udstyr holdes sikkert og stabilt med vores præcise kvalitetsinstrumenter.

Hvis du leder efter høj præcision når skal måle tryk og temperatur, så vælg vores præcisionssensorer. Vores produkter er lavet a kvalitetskomponenter fra vores egne fabrikker i Danmark og Kina. Instrumenterne er designet til at modstå slitage fra både processen der skal måles, og det miljø de skal operer i.

Vores produktsortiment består af både standardprodukter direkte fra vores lager i Hørning, til specielt designede produkter efter kundespecifikationer.

Tempress har hovedsæde i Hørning, lidt uden for Aarhus, og er i dag ejet af ACT i Kina. I mere end 60 har vi fremstillet instrumenter til proces og maritime industrier i hele verden. Vi har vores eget udviklingspersonale som består dygtige erfarne medarbejdere, der udvikler på vores produkter. Vi udvikler på at vores produkter skal kunne klare alle miljøer – alt fra de kraftigste kemifabrikker til, at sikre at selv de højeste rengøringskrav i den farmaceutiske industri overholdes.

Du kan finde vores produkter her på siden, hvor vi også har udvalgt relevante produkter inden for de forskellige industrier. Har du nogen spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os for teknisk rådgivning. Vi star klar til at hjælpe dig I din beslutningsproces.

Tempress’ historie

Tempress A/S har en lang historie bag sig. De første mekaniske termometre og manometre har rødder tilbage til 1944 hvor de blev produceret på et lille værksted i Aarhus. I 1956 blev virksomheden Tempress stiftet som selvstændig enhed. Dengang blev instrumenterne produceret i Aarhus centrum, hvorefter de senere blev flyttet uden for Aarhus i 1960 i større lokaler.

Gennem årene har Tempress produceret rigtig mange mekaniske instrumenter. Mere og mere elektronik har dog vundet sin plads i vores produkt sortiment i takt med teknologien har udviklet sig.

Vores instrumenter er i topklasse målt på kvalitet og nødagtighed og derfor blevet solgt til mange ledende maskin- og anlægsproducenter i hele verdenen. Ud af vores over 100,000 årligt producerede instrumenter er mere end 80% eksporteret hovedsageligt til EU-lande, men også globalt, til over 30 forskellige lande.

Vores ejerkreds har været dansk indtil 2012, hvor vores lang tids samarbejdspartner og forhandler ACT overtog fuldt ejerskab. Siden da har vi haft tæt samarbejde og udviklet forretningen fælles med samme værdier.

I 2018 flyttet Tempress til Hørning, lidt uden for Aarhus. Flytningen har betydet store fordele i interne og eksterne logistiske udfordringer og passer bedre til virksomhedens fremadrettet udvikling.

Vi ser frem til at starte et samarbejde.

Velkommen til vores verden Tempress – “Det er værd at måle”

da_DKDansk